Batman és Superman kedvenc kajái

Március 24-én van a Batman vs Superman magyarországi premierje, úgyhogy ennek kapcsán nézzük is meg, hogy mivel tömi a hasát legszívesebben a két szuperhős.

ABC sorrendben haladva kezdjük Batmannal, nála úgyis kicsit kavarodottabb a helyzet, ugyanis más információkat találhatunk a képregények, illetve a rajzfilmsorozat alapján. Azon kívül, hogy bűnözést eszik reggelire és macskanő muffint desszertnek, a képregények alapján szereti a steaket, állítása szerint segít neki relaxálni. El is tudom őt képzelni egy kerti partin egy batmanes köténykében, amint Robin kuktáskodik mellette, és ad neki egy hatalmas maflást amiért túlsütötte a steaket.

steak

 

A nyomtatott médiánál maradva készült egy szakácskönyv is a DC szuperhősök szuperegészséges kajáival. Ebben találkozhatunk ezzel a bizarr jelenettel, amelyben Robin osztja meg a banános francia pirítós titkait.

batmantoast

Térjünk át a mozgóképes témára, kezdésnek érdemes lecsekkolni ezt a jelenetet, amelyben a sötét lovag ellentmondást nem tűrően pusztít el egy hot dogot. Az animált sorozatban Bruce Wayne kedvence a nachos. Az egyik epizódban, melyben 3 különböző testre szeparálódik Batman, a mérges verziója ráförmed a naplopó énjére, hogy Batman nem eszik nachost! Itt tekinthetitek meg ezt a jelenetet.

chiliii

És lassan elérkezünk Supermanhez, de átvezető gyanánt még egy érdekesség: az egész DC univerzumban Zöld Íjász készíti a legcsípősebb chilis babot, ami olyan brutális, hogy még Supermannek is meggyűlik vele a baja. De Batman annyira kemény, hogy neki természetesen meg se kottyan.

supcsiman

Nézzük mivel táplálja Superman hatalmas izmait. Amellett, hogy egy jelenetben tonnaszámra eszi a burgereket, a képregények alapján a kedvenc eledele egy francia klasszikus: a boeuf bourguignon, vagyis burgundi marha. Amelyhez a szuperhős löket még egy kevés ketchupot….ketchupot?! Burgundi marhához ketchupot adni az étel és a francia konyha megerőszakolása, ezzel nálam Superman el is ásta magát, hajrá Batman! Ha Gordon Ramsay DC-karakter lenne, akkor most odamenne Supermanhez, lekeverne neki egy hatalmasat kryptonitból készült serpenyőjével és néhány fuck kíséretében visszaküldené őt oda, ahonnan jött. Ennek örömére itt van Gordon Ramsay burgundi marhás receptje, amelyet ha supermanesíteni szeretnél, akkor csak nyomass a tetejére édes ketchupot (de inkább ne tedd).

Ha tetszett a cikk, kövess facebookon is, még több bejegyzéssel.

Legutóbbi bejegyzések

Archívum

Kategória

Meta

Written by: